Levertijd custom made maatwerk

In principe levert Barefoot alleen standaard assortiment dat in partijen geproduceerd kan worden zodat de verkoopprijzen niet al te hoog worden. In de loop der jaren zijn er echter wat zadels aan het assortiment toegevoegd die op bestelling (en gedeeltelijk naar wens) gemaakt kunnen worden. Zoals de MyBarefoot Cheyenne en Cherokee, Virginia Rose en Missoula Nut zadels en van sommige modellen kan op verzoek een maat 0, andere kleur of aanpassing gemaakt worden.

Deze worden "custom made" naar wens van de klant geproduceerd en daarvoor moet een gaatje in het productieschema gevonden worden. Gemiddeld bedraagt daardoor de levertijd zo'n 3 maanden maar dit kan iets uitlopen. Houd er rekening mee dat speciaal bestelde artikelen in principe uitgesloten kunnen worden van het retourrecht.

Daarom vragen we een aanbetaling van 195 euro voordat we een custom made zadel opnemen in de productie-planning. Besluit je het zadel toch niet te willen kopen, dan ben je alleen deze aanbetaling kwijt en kunnen we het zadel voor een lagere prijs proberen te verkopen aan iemand anders.


Volg ons ook op Facebook!