×

Waarschuwing

Koppel het component VirtueMart aan een menu item

FRA supersingel normaal - zwart - 120cm

Printen
FRA supersingel normaal

Basisprijs inclusief BTW€ 64,50
Verkoopprijs€ 54,83
Kleur - lengte
Beschrijving

FRA supersingel …….. eindelijk !!! je paard vroeg erom !!!

De singel die uw paard volledige bewegingsvrijheid geeft en toch uw zadel als een rots fixeert!

Belangrijkste kenmerk van deze bijzondere singel is het elastisch zijn over de volledige lengte èn breedte met een graad van elasticiteit die volledig is afgestemd op de buikkrachten van ons paard.

Deze kwalitatief hoogwaardige singel van duits fabrikaat wordt geweven uit hoogwaardige „Polyamid 6“ elastische draden, welke zich kenmerken door een extreem hoge stevigheid in elasticiteit.

Deze bijzondere techniek van het weven van 20 elastische filamenten, die op zich bestaan uit de 9 stuks enkele “polyamid 6” draden wordt nergens ter wereld geëvenaard. Het maakt het in het eindprodukt uiteindelijk mogelijk de singel te produceren die voor het paard een ongekend zachte en vriendelijke drukverdeling tot gevolg heeft.

Een simpele vergelijking om te weten wat je paard van de singel voelt is je eigen gevoel dat ontstaat als je zelf stretch-kleding draagt. Bij verschillende lichaamshoudingen of bezigheden blijft de stretch zacht aanvoelen en er ontstaat geen enkele bewegingsbelemmering.

Ook de stoten van je zadel worden gespaard, de elasticiteit van de singel geeft, zoals bij andere singels, geen piekbelasting, waardoor deze niet meer kunnen inscheuren. De openstructuur van de weving zorgen voor lucht-doorlatenheid, het doorlaten van vocht (zweet) is aldus gewaarborgd.

De singel is machinewasbaar onder 30° progamma.

Nasingelen is overbodig, de singel past zich 100% aan, geeft 100% mee aan elk wisselend krachtenveld en dus wisselende omvang van de buik van je paard ……… ja, uw paard vroeg erom!

FRA supersingel

Met de FRA supersingel kan uw paard zich

nu vrij bewegen en behoeft zich niet meer ingesnoerd te voelen !!

 

oplopend met 5 cm, 085-150cm

kleur: bruin

zwart met grijze bies

garnituur: roestvrijstaal of ijzer vernikkeld